Logo
resepti göndər
Menyunu dəyişdir
  • Ana səhifə
  • Haqqımızda
  • Reseptlər
Ət qutabı
Ət qutabı

Ət qutabı

Hazırlanma müddəti

1 saat

Bişirilmə müddəti

30 dəqiqə

Hazırlanma çətinliyi

Orta

Tərkibi

500 q Buğda unu

250 ml Su

450 q Quzu əti

100 q Baş soğan

80 q Nar

50 q Kərə yağı

1 q Sumaq

7 q Duz

3 q İstiot

Hazırlanma üsulu

Əvvəlcə içlik hazırlanır: quzu əti soğanla birgə ətçəkən maşından keçirilir, ona duz, istiot və nar dənələri qatılır.

Tərkibi un, duz və sudan ibarət xəmir yoğrulur, kəsilib kündələnir və yayılaraq kasa ölçüsündə kəsilir. Hazır içlik dairəvi xəmirin yarısına yayılır və xəmirin yarı hissəsi ilə üstü örtülür. Qutab sacda və ya tavada bişirilir. Hazır olduqda üzərinə kərə yağı çəkilir. Süfrəyə verilərkən üzərinə sumaq səpilir.

Bülletenimizə

abunə ol

Ana səhifəHaqqımızdaMəxfilik siyasətiReseptlərQaydalar və şərtlərKukilər siyasəti

Ünvan:

Süleyman Vəzirov 22
AZ1025, Azərbaycan, Bakı
(+99412) 464-22-10
(+99450) 502-21-11

Millidadlar.az © Bütün hüquqlar qorunur 2025

Veb-sayt MegaSec tərəfindən hazırlanıb.